top of page
zwart LR.jpg

Wie zijn wij?

Steffen Design: Kwaliteit en Creativiteit samengebracht

 

Bij Steffen Design draait alles om passie, vakmanschap en creativiteit. Sinds de lancering van onze eerste horlogecollectie in 2005 hebben we gestaag ons assortiment uitgebreid, met als doel de wereld te veroveren met unieke en hoogwaardige horloges.
 

Ronald Steffen, de oprichter van Steffen Design, heeft altijd gestreefd naar perfectie in elk detail van onze horloges. Met de steun van zijn broer Guido Steffen en andere getalenteerde medewerkers hebben we de wereld van horloges betreden en deze met verbeelding en innovatie verrijkt.
 

Dankzij onze trouwe klanten en partners zijn we gegroeid en hebben we al verschillende successen geboekt. Van Steffen Exceptional Timepieces tot Red Star Line Watches, RSC Pilot's Watches en Antverpia Diamond Watches, elk horloge vertelt een verhaal en weerspiegelt onze toewijding aan excellentie.
 

Terwijl we ons blijven inzetten voor de kunst van het horloge maken, nodigen we je uit om onze nieuwste creatie, Memoria, te ontdekken. Een horloge dat niet alleen de tijd vertelt, maar ook herinneringen levend houdt.


Blijf de tijd volgen met Steffen Design.

 

 

Steffen Design: Een Tijdlijn van Prestigieuze Horloges

 

2005: Steffen Exceptional Timepieces

Steffen Exceptional Timepieces, een verzameling luxe horloges, werd in 2005 gelanceerd. Deze prachtige horloges zijn het resultaat van het creatieve brein van professioneel grafisch ontwerper en fotograaf Ronald Steffen. Maar dat was slechts het begin van deze opwindende reis.

2013: Red Star Line Watches

In 2013 bracht Steffen Design de Red Star Line Watches-collectie op de markt, geïnspireerd door het legendarische Antwerpse scheepvaartbedrijf Red Star Line. Deze collectie omvat zowel
dames- als herenhorloges en belichaamt de rijke geschiedenis van Antwerpen.

2014: RSC Pilot's Watches

Het jaar 2014 markeerde een bijzondere mijlpaal voor Steffen Design, omdat Ronald Steffen en zijn broer Guido Steffen, een marketingexpert, de handen ineensloegen. Samen brachten ze de RSC Pilot's Watches-collectie uit, geïnspireerd door de wereld van de luchtvaart. Deze horloges zijn de perfecte metgezellen voor de moderne avonturier. Ondertussen vliegen er meer dan 10000 piloten met een RSC horloge. Op dit moment is RSC de grootste leverancier voor pilotenhorloges voor luchtmachten wereldwijd.

2018: Antverpia Diamond Watches

In 2018 werd een schitterende samenwerking gerealiseerd tussen Steffen Design en het Antwerp Diamond Museum Diva. Het resultaat was de lancering van de Antverpia Diamond Watches-collectie, een assortiment dameshorloges met schitterende diamanten die de schoonheid van Antwerpen weerspiegelen.

2023: Memoria, Remembrance Watches

En nu, in 2023, presenteren we met trots onze nieuwste creatie: Memoria, de Remembrance Watch. Dit is een horloge dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een emotionele connectie biedt, en een eerbetoon is aan dierbare herinneringen.

bottom of page