top of page
zwart LR.jpg

Memoria

Waar staat Memoria voor?

 

De naam 'Memoria' is diep geworteld in de betekenis van herinnering en dit vormt de kern van ons merk. In het Latijn vertaalt 'Memoria' zich rechtstreeks naar 'herinnering,' en dat is precies wat we willen brengen met deze unieke urne horloges.  Memoria meer dan alleen een horlogemerk: het is een eerbetoon aan dierbare herinneringen en een symbool van verbondenheid met degenen die we hebben verloren.

 

Met Memoria draag je niet alleen de tijd, maar draag je ook de verhalen, liefde en herinneringen van degenen die je voor altijd wilt koesteren. Het is een eerbetoon aan het leven en de banden die nooit verbroken worden en we zijn er trots op dat we mensen helpen om die verbinding levend te houden, elke tik van de klok opnieuw.

 

 

Memoria symbool:

 

In het hart van het Memoria logo staat de symbolische 'Circle of Life,' waarin we geboren worden, groeien, creëren, inspireren en herinneringen opbouwen. Deze cirkel vertegenwoordigt de rijke erfenis die we achterlaten voor toekomstige generaties. Het geeft weer dat het leven een voortdurende cyclus is, waarin we niet alleen ons eigen pad bewandelen, maar ook de levens van anderen aanraken.

 

 

Namen van de verschillende Memoria horloge lijnen:

 

Amare: (houden van) het liefhebben en koesteren van herinneringen

Lux: (licht) waar tijd en herinneringen versmelten.

 

Ontwerp van de Memoria wijzerplaten:

 

De uurindicaties op de wijzerplaat zijn geïnspireerd op de tijdloze “menhir stenen”, symbolen van continuïteit en herinnering.  Zoals deze eeuwenoude stenen onveranderd blijven, herinneren deze details ons eraan dat dierbare momenten altijd bij ons blijven. Ze vertegenwoordigen de verbinding tussen verleden, heden en toekomst, en met onze horloges dragen we deze kostbare verbinding met ons mee."

bottom of page